vineri

Cornuri & Branzoaice(se poate si gogosi)

Cornuri simple cu susan
 
 

 
Ingred.
-320gr. faina ooo(kameria-カメリア)
-120gr. faina (flower-フラワー)
-80 gr.zahar
-8 gr.drojdie
-2 oua
-60 gr. unt topit
-80 ml. lapte caldut
-60 ml.apa calduta
-esenta de vanilie
-un praf de sare
Mod de prep.
Incalzesc laptele impreuna cu apa si adaug zaharul,untul si le amestec bine(pana se topeste untul si zaharul) ,intre timp pun in masina(de framantat) faina,drojdia,ouale,praful de sare si esenta,apoi adaug compozitia de lapte si le dau la framantat,dupa ce sa terminat framantarea si dospitul scot aluatul il framant putin cu faina si ulei pe palme,apoi rup din el cate o bucatica , intind forma rotunda cu facaletul , rasucesc cu palma apoi trag un pic de capete pt.a se forma cornul,i asez pe tava in forma de semiluna,la las la dospit 10 minute
 
 apoi l-e ung cu ou batut presar deasupra seminte de susan si l-e coc la 160℃ 20 minute.

 

0 Comments:

 
©  free template by Blogspot tutorial