duminică

Pui rustic Spaniol


__________________



Ingred:
-3-4 pulpe de pui (taiate in 4 buc. pulpa)
-100 gr bacon (taiat marunt)
-2 ardei grasi rosi (taiati feliute)
-1 ceapa si jumate (taiata felii potrivite)
-4 catei de usturi(tocati marunt)
-250-300 gr. rosii in suc (la cutie,cam o cutie)
-3 lingurite de zahar
-150 gr. vin alb
-4-5 linguri ulei de masline
-sare si piper (dupa gust)

MDP
Se presara sare si piper pe pulpe apoi se prajesc in ulei de masline,dupa ce s-au prajit se scot pulpele pe o farfurie ,iar in uleiul ramas se prajeste cam 4- 5 minute becon-ul,ardeii,ceapa si usturoiul amestecand continu,apoi se adauga rosiile,zaharul,vinul,sare, piperul si s-e lasa la fiert 1o minute la foc mic,dupa care deasupra se pun pulpele s-e acopera vasul si se mai fierbe 15-20 min. amestecand din cand in cand,la final se presara patrunjel deasupra si gata.
Pofta buna!

0 Comments:

 
©  free template by Blogspot tutorial