Ingred:
-2 castraveti taiati f.subtiri
-2 rosii taiate rondele
-1 piept de pui fiert si taiat bucati potrivite
Sos Chinezesc:
Se amesteca intr-o farfurioara adanca 2 linguri otet,1 lingurita oyster sauce,1 lingurita pasta de miso,2 linguri shoyu(sos de soia),2 linguri mirin(sau 1 lingura zahar),sare,piper,un virf de lingurita cu usturoi pisat,1 lingura cu goma abura(ulei de susan),si putine seminte de susan.
MDP
Se aseaja rosiile pe margine farfuriei,apoi in mijloc castravetii iar deasupra se pune bucatile de pui,si la final se toarna sosul Chinezesc.
Pofta buna!
vineri
Banbanji
Publicat de Magalena jp. la 15:17
Etichete: Preparate din carne de pui
Subscribe to:
Postare comentarii (Atom)
5 Comments:
Sunt surprins de fiecare data, la fiecare vizita...
Ma bucur foarte mult...Salutari!
Very tastefull receipts Dragonika, thank you very much :))
Banbanji,arata delicios si mie imi place la nebunie;)
Cand ai timp te rog sa treci pe la noi,te asteapta un nou premiu!!Il meriti din plin!O seara buna
Benikos place thank you for visit my blog (*=*)
Mamichan iti multumesc mult pt. premii,esti o draguta (*=*)...Arigatou !
Post a Comment