vineri

Banbanji



Ingred:
-2 castraveti taiati f.subtiri
-2 rosii taiate rondele
-1 piept de pui fiert si taiat bucati potrivite

Sos Chinezesc:
Se amesteca intr-o farfurioara adanca 2 linguri otet,1 lingurita oyster sauce,1 lingurita pasta de miso,2 linguri shoyu(sos de soia),2 linguri mirin(sau 1 lingura zahar),sare,piper,un virf de lingurita cu usturoi pisat,1 lingura cu goma abura(ulei de susan),si putine seminte de susan.

MDP
Se aseaja rosiile pe margine farfuriei,apoi in mijloc castravetii iar deasupra se pune bucatile de pui,si la final se toarna sosul Chinezesc.
Pofta buna!Photobucket

5 Comments:

Paul Gabor said...

Sunt surprins de fiecare data, la fiecare vizita...

Dragonika said...

Ma bucur foarte mult...Salutari!

Benikos place said...

Very tastefull receipts Dragonika, thank you very much :))

Mamichan said...

Banbanji,arata delicios si mie imi place la nebunie;)
Cand ai timp te rog sa treci pe la noi,te asteapta un nou premiu!!Il meriti din plin!O seara buna

Dragonika said...

Benikos place thank you for visit my blog (*=*)
Mamichan iti multumesc mult pt. premii,esti o draguta (*=*)...Arigatou !

 
©  free template by Blogspot tutorial