Ingred:(4portii)
-4 buc. de pui (momo-pulpa dezosata)
-200gr.nama cream (frisca nebatuta sau smantana)
-150 ml vin alb
-2 cepe (tocate marunt)
-patrunjel
-sare
-piper
MDP
1.Carnea de pui se da sare si piper apoi se frige pe gratar (gratarul de la aragaz) si se aseaza pe farfurie.
2.Ceapa tocata se caleste in putin unt ,apoi se adauga vinul,nama cream(smantana),sare ,piper si se mai lasa pe foc cam 4-5 min. mestecand continu,iar la final se adauga patrunjelul tocat.
Sosul rezultat se aseaza deasupra fripturii(vezi foto).
Garnitura este din rosie crestata in 4 iar in mijloc am pus o maslina si o cracutza de patrunjel(vezi foto).
Pofta buna !
duminică
Friptura de pui cu sos de ceapa
Publicat de Magalena jp. la 21:20
Etichete: Preparate din carne de pui
Subscribe to:
Postare comentarii (Atom)
0 Comments:
Post a Comment