duminică

Coji de eclere

Ingred.

-250 ml apa
-100 g unt sau margarina
-150 g faina
-4 oua
-un praf sare
-o lingurita praf de copt

MDP
Se pune apa,sarea si untul intr-o craticioara la foc. Cand incepe sa fiarba se adauga faina si se amesteca f. bine pana incepe sa se desprinda dupa margine si se face ca o bila apoi se stinge focul si se lasa asa pane se raceste un pic.
Dupa ce s-a racit se pune putin cate putin cele 4 oua(batute bine cu praful de copt)amestecand continu,compozitia rezultata se pune intrun sprit si se aseaza pe tava in forma de batoane sau forme rotunde(tava unsa sau tapetata cu foaie pergament). Se dau la cuptor la 200 grade - 20 min iar apoi la 220 grade inca 5-8minute.
Dupa ce se scot din cuptor se lasa sa se raceasca si apoi fiecare ecler se umple cu crema cu ajutorul unui sprit.

inainte de coacerePhotobucket

dupa coacerePhotobucket

3 Comments:

Anonim said...

Arata bestial de delicios........

Magalena jp. said...

arigatou !(*=*)

Pofticioasa Sefa said...

Ce frumos arata! Sunt delicioase eclerele si foarte bine :)

 
©  free template by Blogspot tutorial