duminică

Pulpe de pui cu sos de smantana

Photobucket

Ingred.2 persoane
-2 pulpe de pui (fierte in apa cu sare)si apoi prajite in putin ulei.

Sos
-1 lingura unt
-4 linguri smantana (eu am pus nama cream)
-1-2 catei de usturoi pisati
-2,3 picaturi zeama de lamaie
-marar tocat
-putina sare si piper
Se pune la topit untul intr-o tigaie apoi i se adauga smantana(nama cream),usturoiul,zeama de lamaie,sare,piper,mararul si se da in fiert 1-2 minute,apoi se toarna peste pulpele de pui prajite(vezi foto).
Garnitura este de salata si mamaliga.Mamaliga am facut-o cu supa de pui,obtinuta in urma fierberii pulpelor...a fost foarte buna mamaliguta,le-au placut copiilor f.mult si mi-e bineinteles.
Estetic nu prea arata cine stie ce ...dar la gust e super bun,garantez!
Pofta buna!

0 Comments:

 
©  free template by Blogspot tutorial