Ingred.
-hamaguri(scoici)
- orez 1cana si jumate
-usturoi 2-3 catei
- 1 ardei iute rosu fara seminte (taiat pe jumate)
- 50cc ulei de masline
-500cc apa
-o punga de mito sos(ママ、ミートソス-sos de rosii cu carne tocata)
-f.putina sare, piper si basil.
Mod de preparare
Se caleste usturoiul si ardeiul in uleiul de masline, apoi se adauga orezul, mito sos-ul, sare, piper si apa, se amesteca putin ,apoi se pune capacul si se lasa la fiert(foc potrivit) cam 10-12min. mestecand din cand in cand, apoi adaugi hamaguri(scoicile) pui iarasi capacul si mai lasi la fiert cam 4-5 min(pana se deschid carapacele la scoici), apoi stingi focul si presari deasupra basil tocat.
Pofta buna !
vineri
Paeria
Publicat de Magalena jp. la 08:30
Subscribe to:
Postare comentarii (Atom)
0 Comments:
Post a Comment