Ingred:
-4 pulpe de pui dezosate si taiate buc. potrivite
-un sfert de ceapa taiata solzisori
-60 ml shoyu (sos de soya)
-50 ml. mirin
-200 ml. apa
-400 gr. daikon razuit (daikon oroshi)
-1 lingura cu zahar
-un virf de lingurita cu shoga (razuita)
MDP
1.Dam sare si piper la carne apoi o prajim in putin ulei,dupa ce sa rumenit bine pe o parte si pe alta i adaugam ceapa si le calim putin impreuna,dupa care adaugam restul ingredientelor si le lasam sa fiarba (amestecand din cand in cand)la foc potrivit de iute(ci nu maxim) cam 15-16 minute.
Le-am servit cu varza tocata si orez fiert.
Este foarte buna aceasta mancarica si merge f.f bine cu orezul...oishiikatta yo!!!
sâmbătă
Pui cu sos de daikon (ridichi)
Publicat de Magalena jp. la 11:47
Etichete: Preparate din carne de pui
Subscribe to:
Postare comentarii (Atom)
0 Comments:
Post a Comment