sâmbătă

Pui cu sos de daikon (ridichi)



Ingred:
-4 pulpe de pui dezosate si taiate buc. potrivite
-un sfert de ceapa taiata solzisori
-60 ml shoyu (sos de soya)
-50 ml. mirin
-200 ml. apa
-400 gr. daikon razuit (daikon oroshi)
-1 lingura cu zahar
-un virf de lingurita cu shoga (razuita)

MDP

1.Dam sare si piper la carne apoi o prajim in putin ulei,dupa ce sa rumenit bine pe o parte si pe alta i adaugam ceapa si le calim putin impreuna,dupa care adaugam restul ingredientelor si le lasam sa fiarba (amestecand din cand in cand)la foc potrivit de iute(ci nu maxim) cam 15-16 minute.



Le-am servit cu varza tocata si orez fiert.
Este foarte buna aceasta mancarica si merge f.f bine cu orezul...oishiikatta yo!!!

0 Comments:

 
©  free template by Blogspot tutorial