marți

Costita cu sos teriyaki ori sos de yakiniku

Photobucket


-costita de porc (cruda): 6-8 buc.
-shouga oroshi (ginger razuit):2 linguri
-marmelada de portocale: 2 linguri mari
-sos special pt. costita 4-5 pungulite sau sos de yakiniku
-sare: 1 lingura mare la litrul de apa

MOD DE PREPARARE
Se fierb costitele in 3 litri de apa cu sare si cateva felii de shouga (ginger) pana cand carnea este bine fiarta. Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius, si in acest timp se scot costitele de la fiert care se pun intr-un vas impreuna cu sosul, marmelada si shiyouga roshi. Costitele se tin in sos 5 minute pe o parte si inca 5 pe cealalta. Dupa cele 10 minute state in sos, se pun costitele intr-o tava cu gratar, se baga la cuptor si se coace tot 5 minute pe o parte si 5 pe cealalta. Se serveste fierbinte cu piure de cartofi.
Pofta buna!

0 Comments:

 
©  free template by Blogspot tutorial