sâmbătă

Prajitura "Capsunica"









Blat facut din 4 oua si copt in forma de chec,iar apoi taiat in 3 buc. egale si umplut cu crema de capsuni (am facut doar jumatate de compozitie).
Dupa ce am umplut parjituara cu crema am imbracat-o cu frisca doar pe marginile laterale si sus pe marginea suprafetei(vezi foto),iar in mijloc i-am turnat piure de capsuni gelatinos facut din:
50 gr. capsuni congelate ( tocate marunt), le-am pus intr-o craticoara si am adaugat 25 gr. zahar,50 ml apa si le-am dat pe foc un clocot,apoi am stins focul si am adaugat 2 foi de gelatina (inmuiata in putina apa calda),am lasat piureul sa se raceasca putin la temp. camerei amestecand din cand in cand,dupa aceea l-am turnat peste prajitura,si am lasat prajitura la frigider cam in jur de 4 ore.




 
©  free template by Blogspot tutorial