sâmbătă

Pandispan



Blat de pandispan cu amidon:
-4 oua
-120 gr. zahar
-50 gr.faina
-50 gr. amidon (katakuriko)
-1 lingura cu ulei
-putina esenta de vanilie

Se mixeaza ouale cu zaharul, f.f. bine pana se fac ca o crema de culoarea untului (in jur de 5-10 min.),apoi se adauga faina si amidonul in ploaie putin cate putin amestecand usor cu o lingura de lemn sau cu telul,dupa ce sa incorporat faina bine adaugam uleiul si esenta,amestecam putin si apoi punem compozitia in tava (tava unsa cu ulei si tapetata cu faina ).
Se coace 160℃ 40 minute.


Deasupra feliei de pandispan am pudrat cu zahar pudra,am stropit cu putin sirop de ciocolata si apoi am pus amestecul de iaurt cu banana.
amestecul de iaurt (pt. o pers.) :
-4 linguri de iaurt
-1 lingura de zahar pudra
-un sfert de banana pisata(facuta piure)sau 2 linguri cu gem de fructe...

 
©  free template by Blogspot tutorial