miercuri

Chocola mousse

PhotobucketPhotobucket


Ingred:
-3 galbenusuri de ou
-80 gr zahar
-200 gr ciocolata
- cateva picaturi de esenta de rom
-200 ml frisca (nama cream)
-3 albusuri de ou

+ o felie subtire de blat (care am asezat-o pe fundul formei)

Mod:
1.Ciocolata se topeste impreuna cu esenta de rom.
2.Galbenusurile de ou se amesteca f. bine cu 60 gr. zahar,iar apoi se toarna ciocolata peste galbenusuri si se amesteca din nou pana se formeaza ca o crema,dupa care se lasa la racit.
3.Frisca se bate cu 20 gr. de zahar si se incorporeaza putin cate putin in crema de cioco amestecand continuu,iar apoi se adauga albusurile de ou batute spuma ,se amesteca usor iar apoi se pune in forma peste o felia de blat si se da la frigider pt. 5-6 ore.
Decoratia a fost facuta cu nuci,migdale (date prin dulceata) si cu linii trasate din cioco alba si maronie.

Pofta buna !

 
©  free template by Blogspot tutorial