miercuri

Pasca


Pasca este facuta cu aluat de cozonac iar umplutura am facut-o cu :300 gr.branza amestecata cu 4 linguri de zahar,2 linguri smantana(nama cream),un ou batut,esente de rom si vanilie.


Si aceasta este masa mea de Paste....(*=*)
Drob,ciorbica de miel,pasca,oua vopsite,cozonac si vin rosu.
Photobucket

4 Comments:

Blueeyes said...

Ce bine arata Pasca,mai, mai ca imi vine sa o incerc si eu.....dar daca-mi fac timp ...o incerc sigur.

Magalena jp. said...

Multumesc (*=*)....a fost exceleta!!,incearc-o si nu vei regreta ,te pup dulce!

Blueeyes said...

Cum nu ma pricep foarte tare la asa ceva.....poate imi spui si mie cum ai procedat....vad ca branza este in mijloc si nu este acoperita de aluat,acolo ,cum ai facut??te pup si eu si abea astept raspunsul!

Magalena jp. said...

Am impartit coca in 3 buc.(una mai mica si 2 egale),coca cea mica am intins-o rotund si am pus-o pe fundul formei(forma de tort cu fun detasabil),iar cele 2 buc. ce coca le-am intins in palme in forme de bastoane si le-am impletit(ca la cozonacii impletiti)apoi am pus impletitura pe marginea tavii(in interior)iar in mijloc sa format un gol (un fel de groapa) si in acel gol am pus umplutura apoi am uns cu ou si l-am mai dat la dospit cam 30-35 minute dupa care l-am copt 160,45 minute.
(*=*)

 
©  free template by Blogspot tutorial