pulpisoare de pui..... 12buc
shouga .... 20g
usturoi .... 2 catei
otet .... 100 ml
shoyu...... 150 ml
mirin..... 50 ml
apa..... 600 ml
zahar ...... 3-4 linguri
ou fiert ..... 4 buc
broccoli ..... un buchetel
Shouga se taie fasii subtiri, usturoiul se zdrobeste cu lama cutitului. Se pune broccoli la fiert,iar dupa ce sau fiert scoatem broccoli pe o farfurie, si apoi se pun toate ingredientele(in afara de broccoli) intr-o oala de inox, si se lasa la fiert la foc potrivit cam 20-30 min.
Cand sunt gata se pun pe farfurie si se orneaza cu broccoli.Pofta buna!
marți
Tori no sappari
Publicat de Magalena jp. la 10:12
Etichete: Preparate din carne de pui
Subscribe to:
Postare comentarii (Atom)
0 Comments:
Post a Comment