vineri

Preparate din paste fainoase

Spagette PEPERONCINO

Ingerdiente
-spagette
-putin ulei de masline
-sunca (bekon)
-putin usturoi
-sare,piper
-basil(busuioc)sau cimbru
-putin ardei iute rosu (taiat feliutze)

Mod:
Se fierb spagettele in apa cu sare si putin ulei de masline(pt. a nu se lipi spagettele),iar separat intr-o alta olicica se pune putin ulei de masline la incins dupa care se adauga usturoiul si sunca se caleste putin apoi se adauga spagettele fierte si o cana de apa (apa in care au fiert spagettele)se calesc putin amestecand continu apoi se adauga sare , piper si ardei iute dupa gust le amesteci bine apoi stingi focul si le pui pe farfurii iar deasupra presari basil(busuioc) sau cimbru.Pofta buna !
_____________

SALATA CU LEGUME SI MACAROANE

varza 1/2 sau 1/4 taiata de preferat mai mare,
un castravete taiati feli subtiri (eu am facut pe razatoare)
un morcov taiat ca si castravetii
se pun intro punga cu foarte putina sare si se ameste bine pentru a se inmuia( mai ales morcovul)
se fierb macaroane (20-30g) cu putina sare si se amesteca cu legumele

_____________

0 Comments:

 
©  free template by Blogspot tutorial