luni

Gogosi de post

 
 


-300 gr. faina カメリア(cu agent de dospire)
-200 gr. faina normala
-270 ml. apa calduta
-12 gr. drojdie
-50 ml ulei
-putina esenta de vanilie
 
(+20ml ulei la framantat de mana)
 
 
MDP:
 Toate ingred. de mai sus (dinafara de cele 20 ml ulei) le pun in masina de framantat ,dupa ce sa terminat programul de framantare si dospire scot aluatul din masina si-l framant la mana cu cele 20 ml de ulei pus pe palme putin cate putin,apoi intind aluatul foaie grosuta si decupez cu paharul ,formele decupate le pun pe o tava unsa cu ulei si le las la dospit 15-20 minute ,apoi le prajesc in ulei mult si incins bine.Dupa ce le-am prajit le las sa se scurga de ulei iar apoi le pudrez bine cu zahar.
Ies in jur de 20-25 de gogosi.
Pofta buna!

0 Comments:

 
©  free template by Blogspot tutorial