(peshte Buri preparat cu sos teriyaki)
avem nevoie de 4 fileuri de peste (2 de persoana)
ingred.pt sos teriyaki:pt. 4 pers.
-60 ml shoyu (sos de soia)
-80 ml mirin
-30 ml sake
-2 liguri apa
-1 lingura zahar
-un varf lingurita cu shoga(ginger)
Toate aceste ingred.se amesteca si se toarna peste fileurile de peshte,se lasa la macerat 1-2 ore ,apoi se rumenesc pe tigaie (fara ulei) pe ambele parti pana se caramelizeaza sosul...cam 3-4 minute .
Pofta buna!(*=*)
sâmbătă
Buri no teriyaki
Publicat de Magalena jp. la 19:46
Etichete: Preparate din peste
Subscribe to:
Postare comentarii (Atom)
2 Comments:
Aceasta reteta de peste este foarte iubita in familia noastra,absolut DELICIOS.Premiul SAKURA te asteapta sa-l ridici cand ai tu timp.Pupici*-*
Iti multumesc mult...Te pup dulce (*=*)
Post a Comment