Prepararea sosului
Ingred:
-80 ml ulei de masline
-400 gr suc de rosii(cu rosii in el)
-1 lingura bulion
-3 catei de usturoi tocati marunt
-o jumatate de ceapa tocata marunt
-50 ml. apa
- putina sare si piper
(- 2 frunze de basil tocate)
MDP
Se pune la incins uleiul de masline apoi se adauga ceapa+usturoiul se calesc putin dupa care se pune restul ingredientelor si se fierb cam 15-20 minute,iar cand este aproape de final se pun frunzele de basil se amesteca bine si se stinge focul.
__________________________________________
Napolitan II
Sosul se prepara la fel ca cel de sus (dar fara frunze de basil).
Peste sos am adaugat creveti,ardei gras si avocado toate calite in putin ulei de masline cu putina sare.
Spaghetele le-am amestecat cu sosul iar deasupra am presarat patrunjel tocat(uscat)si branza parmezan.
Pofta buna! (*=*)
marți
Spaghete Napolitan
Publicat de Magalena jp. la 15:43
Etichete: Prep. cu paste fainoase
Subscribe to:
Postare comentarii (Atom)
2 Comments:
pofta buna!
Multumesc (*=*)
Post a Comment