miercuri

Tofu soup

Photobucket

Ingred:
-150-200 gr Komatsuha (小松葉) sau spanac...aproape un buchet
-6 ciuperci taiate felii subtiri
-600-700gr tofu taiate buc. potrivite (2 cutii)
-un varf de lingurita cu shouga (ginger dat prin razatoare)
-1 litru apa
-2 linguri sake
- 2 linguri torigara soup (sau 2 cubulete supa de pui)
-1 lingura shirodashi
-putina sare si piper
-2 linguri de goma abura (ulei de susan)

MDP
Se pune apa la fiert si cand a dat in clocot i se adauga ciupercile ,komatsuha( or spanac) si celelalte ingrediente dinafara de tofu,si se lasa la fiert 8-10 minute,apoi se adauga toful si se mai fierbe cam 4-5 min.
Pofta buna!

1 Comment:

Muza-chan said...

Interesanta reteta...

 
©  free template by Blogspot tutorial