duminică

Supa cu harusame

Ingred.pt.mito boru:(perisoare din carne de pui)
-carne tocata de pui 200gr.
-o jumatate de morcov tocat marunt,
-un sfert de ceapa tocata marunt,
-un ou batut,
-faina 2 linguri
-sare si piper
Toate aceste ingred. se amesteca bine si se si se dau forme de perisoare.


Ingred.supa;
-un sfert de daikon (taiat pe jumatate si apoi taiate felii subtitiri).
-un morcov (taiat pe jumatate si apoi taiat felii)
-un pachetel de harusame (inmuiati in apa si taiate pe jumatate) (harusame-taitei din orez)
-o lingurita de shoga (razuita)
-un cubulet supa de pui
-o lingura de sake
-sare,piper (dupa gust)

MDP
Se pune pe foc o oala cu 4-5 cani de apa,cand a dat in fiert se adauga ingredientele enumerate sus si se lasa sa fiarba 10-15 minute,apoi se pune mito boru(perisoarele)si s-e mai fierbe inca vreo 10 minute.
Pofta buna!

0 Comments:

 
©  free template by Blogspot tutorial