marți

Supa de varza a'la Sayuri

Photobucket


- bacon 2-3 felii
- 1-2 catei de usturoi
- 1 ou
- 1 lingurita tori gara soup
- letuce sau varza vreo 2-3 foi
- sare, piper

Se taie bacon-ul in fasaii subtiri de vre-un cm, usturoiul de zdrobeste cu lama cutitului. Se pune in tigae ff putin ulei, se pune usturoiul si cand incepe sa miroase frumos, pui bacon-ul. E ff important sa nu prajesti prea mult usturoiul, ca altfel ii da un gust amar. Bacon-ul ii prajesti pana devine crocant. Intr-o oala pui 1l- 1l jum de apa la fiert cu gara soup. Intre timp bati oul (daca vrei, poti pune un pic de lapte(o lingura) sa fie mai pufos), pui un pic de sare, piper. In aceeasi tigae in care prajit bacon-ul, pui oul si il faci ca o omleta. Omleta o tai felii. Letuce-ul sau varza o poti taia, rupe in buc potrivite.
In supa care fierbe pui varza, oul, bacon-ul, usturoiul, oul dai un clocot, potrivesti de sare, piper... si GATA!!

1 Comment:

MONONOKE KITCHEN said...

Foarte buna reteta, fac si eu chiar azi, ca tot eram in pana de idei!

 
©  free template by Blogspot tutorial