marți

Hotate la cuptor

Photobucket


Ingrediente pt. 4 persoane
-16 hotate-scoici(cate 4 de fiecare)
-3 catei de usturoi taiati feliute
-putin ulei de masline
-putin unt
-putin rozmarin
-sare si piper dupa gust
Mod:
Se pun hotatele in tava apoi se toarna deasupra ulei de masline,putin unt pe ici pe colo,usturoiul,rozmarinul,sarea si piperul,apoi se pune la cuptor 35 minute la 220grade.

Garnitura (somen,samon si pastai de mazare)
Mod:
Somenul se fierbe apoi se raceste sub jet de apa rece,dupa care se pune pe farfurie si deasupra se orneaza cu cate o feliuta de samon si se toarna dressing salada wafu(japonez 和風)+ cateva picaturi de otet ,iar intr-o parte se aseaza pastaile de mazare(vezi foto).Pofta buna!

1 Comment:

MONONOKE KITCHEN said...

Arata extraordinar si trebuie sa fie foarte bun, abia astept sa fac si eu! Multumim pentru retete!

 
©  free template by Blogspot tutorial